Цени

Термографско обследване на жилища, сгради, промишлени помещения и производствени съоръжения

Термография Услуги Цени Блог
Новини Термография Услуги Цени Контакти Блог
 

Цени

Нашите цени са фиксирани, така както е посочено в ценоразписа по-долу. По този начин се прогнозират точно разходите за диагностиката.

Цената включва посещение на сертифициран от Infrared Trainig Center, Швеция специалист по термография, заснемане и установяване на проблемите в обекта, изпращане по електронната поща на доклад съдържащ инфрачервени и нормални снимки направени при съответната инспекция в рамките на 5 работни дни.

Нормално договаряме посещения от днес за утре,но при възможност Ви посещаваме още в деня на Вашето обаждане. За Ваше удобство, бихме могли направим инспекция извън работно време.

Когато течът е предизвикан от съседи, трябва да уредите присъствието им по време на инспекцията. Нормално продължителността на огледа е 1 час.Без почивен ден.

Цени на предлаганите услуги

УслугаОписаниеЦена
Локален проблем в помещениеИзследването покрива едно конкретно място в помещението в едно жилище, например теч в баня, ъгъл на стая, подово отопление, проблем с ел. инсталация и т.н.90 лв.
Проблем на границата между два или три имота.Включва обследване и откриване на проблеми предизвикани от теч между два или три съседни апартамента.Дневно обследване на течове от тераси.120 лв.
Обследване преди покупка на имотПълно, общо обследване на апартаменти, къщи и офиси до 200 кв.м., за откриване на скрити зони с влага160 лв.
Обект от 250 кв.м до 500 кв.мВключва пълно обследване на апартаменти, офиси, къщи или производствени помещения300 лв.
Плоски покриви до 200 кв.м.Обследване на хидроизолацията на плоски покриви на жилищни,офисни и промишлени сгради.Услугата се предлага от м.май до м.октомври и се извършва минимум два часа след залез слънце.Същото обследване се провежда и за открити тераси от 30 до 90 кв.м.200лв.
Обект над 500 кв.мПълно термографско обследване на офисни обекти, като за всеки следващи 100 кв.м. над 600 кв. м. се добавят 50 лв.550 лв.
Промишлени обектиПо договаряне в зависимост от спецификата на изследването
Заснемане на фасади на сгради за топлинни загубиПълно външно обследване на жилищни и офисни сгради за загуби на топлина400 лв. на вход
Термографска диагностика на пчелни кошери-новоОбикновенно през зимните месеци.30 лв. на брой
Обследване на топлоизолацияПълно термографско обследване на външна топлоизолация до 120 м2.
Услугата се извършва през зимният период от м.декември до м. март.
140 лв
Проверка на ел.табло в апартамент или ГРТ -превенция от пожари.Проверяват се връзките на ел.кабели на предпазителите и компонентите намиращи се в таблото- входящи и изходящи кабели за наличие на температурни аномалии.70лв.
Леене на метали и сплави-пещи и съоръжения за непрекъснато леене на метали.Прецизно заснемане на температурният градиент на външната обвивка на пещта или съоръжението с цел установяване на зони при които вътрешната топлоизолация на пещта е по-слаба,без нарушаване на работният цикъл.Температурен диапазон на прецизно измерване- от 300 до 600 градуса по Целзий.Виж :новини/галерия/производствено оборудване.по договаряне
Термография на фотоволтаични паркове.Обхождане и заснемане/само дефектните/ на фотоволтаични модули.Термографско заснемане на табла,инвертори,трансформатори.Целта е подобряване на КПД на целият парк.Офериране,Договаряне.
Консултации по Инфрачервена термография за сферите на строителството ,механика и електротехника.Консултации,разяснения и мнения относно проблеми по подръжка на сгради,електротехнически съоръжения и др.,включващи Инфрачервена термография.90 лв./за всеки започнат час.
Всички цени са в лева без ДДС и се отнасят за територията на град София,гр.Банкя,гр.Перник,гр.Нови Искър,гр.Елин Пелин,гр.Костинброд.
В зависимост от отдалечеността на обекти извън града и в зависимост от сложността на изследването, цените се договарят индивидуално.

Цените са в сила от 05.05.2021 г.