Партньори

Термографско обследване на жилища, сгради, промишлени помещения и производствени съоръжения

Термография Услуги Цени Блог
Новини Термография Услуги Цени Контакти Блог
 

Партньори

Коли под наем

Коли под наем
Коли под наем

Нови автомобили под наем


ВИКС 2003 ЕООД

ВИКС 2003 ЕООД
ВИКС 2003 ЕООД

Изграждане и ремонт на канали водопроводи, монтаж на мивки, тоалетни чинии, казанчета, сифони, водомери.

Отпушване на канали, тръби и мивки. .

Фирмата има опит в изграждането и поддръжката на цялостни ВиК инсталации както за дома, така и за фирми и обществени сгради.

Изграждане, поддръжка и ремонт на отоплителни системи. Монтаж на газови котли, както и такива на дърва, въглища и течни горива. Ремонт и оборудване на абонатни станции. За аварийни ситуации приемаме заявки денонощно.

Монтаж на електроуреди, като бойлери, миялни машини и други кухненски уреди. Монтаж на ключове, контакти, осветителни тела и изграждане на нови електро инсталации.


Индорконсулт - Оценка и диагностика относно наличие на източници на алергени в битовата среда

Индорконсулт - Оценка и диагностика относно наличие на източници на алергени в битовата среда
Индорконсулт - Оценка и диагностика относно наличие на източници на алергени в битовата среда

Вътрешната околната среда е от съществено значение за съвременните хора, тъй като те прекарват по-голямата част от живота си на закрито. Качеството на вътрешната среда оказва пряко влияние върху качеството на живот на обитателите и най-важният ефект на това влияние е въздействието върху здравето на човека. Това зависи от много и различни параметри, като температура, осветление, течения, миризми, влага, алергени, дразнители, изпарения, газов състав на въздуха.

Качеството на въздуха в затворени помещения, зависи не само от пропорциите на газовете в него. То е транспортна среда за много от газообразните и прахообразни вещества, които са пряко свързани с човешкото здраве. Неговите най-важни, свързани със здравето характеристики са:

O2 / CO2 съдържание

Влага

Токсини

Алергени

Летливи органични съединения (ЛОС)

Бактерии, вируси и др.

Нашата цел е да се използват най-актуалните знания за създаване на здрава вътрешна среда, с цел да се предотврати и дори да се излекуват обитателите на жилището от различни причинени от околната среда болести.


ACM

ACM
ACM

АСМ предлага широка гама от продукти, които представят най-модерните и иновативни решения в областта на изолационните материали и електрооборудването.


http://vzimai.com

http://vzimai.com
http://vzimai.com

Нашите цели

Целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.

Отделяме много време и предлагаме най-добрите оферти за да може нашите клиенти да се възползват от най-доброто на пазара.


Kнижарници ЛЕКСИКО - книги за всеки вкус и всеки случай!

Kнижарници ЛЕКСИКО - книги за всеки вкус и всеки случай!
Kнижарници ЛЕКСИКО - книги за всеки вкус и всеки случай!

ЛЕКСИКО съществуват на книжния пазар от 1989 г. Този опит ни позволява да съчетаем рутината на изградената традиция в общуването с българския читател с модерно обслужване и адекватно поднасяне на голямо многообразие от издания.

Сега тази традиция има и свое виртуално продължение.

Водещите принципи в нашата работа са:

Актуалност и ексклузивност - постоянното обновяване на нашия сайт дава възможност за бърза реакция на ритъма на книжния пазар, ексклузивна информация за предстоящите заглавия, подробности за хитовите заглавия на деня.

Универсалност и комплексност - книжарници ЛЕКСИКО са ориентирани към широката аудитория. Предлагаме на всекиго интересна и полезна информация.

Богат избор - тясната ни и дългогодишна връзка с всички звена на българския книжен пазар ни позволява да представим за вас пълен спектър на цялото българско книгоиздаване, а оттам и най-богатия избор.

Ние правим всичко, за да могат нашите клиенти лесно и бързо да получат нужните книги

Книгите, които могат да направят живота ви по-добър

Книгите, които могат да отворят очите ви за скритата истина

Книгите, които могат съществено да променят вашия мироглед

Книгите за успяващите и щастливите

Книгите, които търсите много отдавна

Най-добрите книги


КАНБРОК-България ООД

КАНБРОК-България ООД
КАНБРОК-България ООД

Фирма КАНБРОК-България ООД е създадена през 1996 г. от сливането на българската търговска фирма НЕДКО-ТБ и канадската фирма CANBROC Corp., търгуваща със сигналноохранителни системи от 1992 г.

Основната дейност на фирмата е свързана с проектиране, доставка, монтаж и сервизно поддържане на: сигналноохранителни и пожароизвестителни системи, ситеми за гласова евакуация, системи за контрол на достъпа и системи за видеонаблюдение и контрол. Фирмата предлага и широка гама от аудио-визуални и мрежови продукти от висок клас гарантиращи работата на основните системи, както и преносима електроника.

Като изключителен представител и оторизиран дистрибутор на водещи фирми-производителки от САЩ и Европа, Канброк-България ООД, прилага възможно най-високите стандарти в своята дейност.


Електро услуги София

Електро услуги София
Електро услуги София

Елeĸтpoycлyги.оrg пpeдлaгa вcичĸи eл. ycлyги зa дoмa и oфиca. Πpeдлaгaмe ycлyги нa тepитopиятa нa гpaд Coфия, ĸaĸтo и в цялa Бългapия. Фиpмaтa пpeдлaгa и изгpaждaнe нa eлeĸтpo инcтaлaции и зaщитни cиcтeми.

Елeĸтpoycлyги.оrg пpeдлaгa paзнooбpaзни ycлyги, cвъpзaни c цялocтнo изгpaждaнe и мoнтиpaнe нa eлeĸтpoинcтaлaции зa Coфия, дoмoфoнни cиcтeми, cиcтeмa зa видeoнaблюдeниe, cлaбoтoĸoви инcтaлaции и мнoгo дpyги.

Блaгoдapeниe нa виcoĸaтa ĸвaлифиĸaция нa пepcoнaлa нa eлeĸтpoycлyги.оrg, извъpшвaмe изгpaждaнeтo нa eлeĸтpoинcтaлaции ĸaĸтo в мaлĸи пoмeщeния, тaĸa и в гoлeми cгpaди. Haшитe cпeциaлиcти в oблacттa нa eлeĸтpoycлyгитe мoгaт дa ce cпpaвят c игpaждaнeтo и мoнтиpaнeтo нa eлeĸтpo oбзaвeждaнe, eлeĸтpичecĸи cиcтeми и мpeжи.


Агенция за недвижими имоти "ТЕМЕНУГА"

Агенция за недвижими имоти
Агенция за недвижими имоти


"КПД" ООД - Професионални ВиК и Ел. услуги.

"КПД" ООД - Професионални ВиК и Ел. услуги.
"КПД" ООД - Професионални ВиК и Ел. услуги.

Фирма „КПД” ООД предлага широка гама от електро и ВиК услуги в рамките на град София, София област, Пловдив, Пазарджик и региона.
Избирайки "КПД" ООД, Вие се доверяте на специалисти, стиковани в екипи от над 20 години.

Предлагаме следните видове услуги:

- ВиК монтажи и ремонти

- Ел. монтажи и ремонти

- Монтаж и ремонт на домакински уреди

- Изграждане и монтаж на отоплителни и хидрофорни системи

- Изграждане и монтаж на електро- и ВиК инсталации

- Отпушване на канализации

- Термопомпи

- Слънчеви колектори

- Ветрогенератори

Фирмата работи само с най-качествени сертифицирани материали и съвременна техника.

Обекти, изградени от специалистите на "КПД БГ"ООД, могат да бъдат видяни още и в градовете: Стара Загора, Сливен, Казанлък, Варна, Бургас и други градове, в хотели, почивни станции, къщи, вили, болници, универсални магазини, ресторанти в страната.